top of page
IMG_0680.JPG

Terugblik 2020-2024

Sinds 2020 organiseren we van maart tot oktober regelmatig evenementen, ons ons eigen poldertheater, op ons erf of in de hoogstamboomgaard.
Ontdek ze hier.

Midzomer_1_edited.jpg

22 juni 2024; Midzomer op Lust & Last

Op de één na langste dan van het jaar vierden wij de zonnewende met een heus midzomer-diner. Een vier-gangen-diner met muziek, verhalen en een kampvuur. 

Niemand minder dan multi-talent  Joris Lutz luistede de avond op met live muziek en verhalen.

 

Mirjam van Dam.jpg

20 april 2024; Mirjam van Dam

In 2009-2010 maakte Mirjam de jazz theater-voorstelling ELLA, een muzikale ode aan Ella Fitzgerald. Mirjam zong haar repertoire en vertelde over Ella’s leven door tijdgenoten als Marilyn Monroe en Billie Holiday, Marlene Dietrich en Frank Sinatra te spelen en hen aan het woord te laten. Zo toonde zij een mooi gevarieerd beeld van de First Lady of Song en swingde zij de pan uit. Op Lust en Last  deed ze deze show nog eens over.

Alex Roeka.jpg

29 maart 2024; Alex Roeka

In samenwerking met ´Het Diekhuus op locatie´ ontvingen wij: Nachtcafé met Alex Roeka.
´Treed binnen, vrienden, in het nachtcafé, waar Roeka achter de bar staat en u laat proeven van exquise dranken, die onverwachte landschappen en verrassende vergezichten aan uw geestesoog voorbij doen glijden'.

Met Alex Roeka, Jeroen Kleijn (drums) en Reyer Zwart (diverse instrumenten)

S&G.png

Central Park: the story of Simon & Garfunkel

Op 17 september 2022 vertelden Niels van der Gulik en Frank Kooijman het verhaal van misschien wel het bekendste het concert ooit van Simon & Garfunkel in Central Park in New York. Voor een volle uitverkochte zaal werd met verhal en muziek teruggeblikt op de carrière van Simon & Garfunkel en het legendarische Central Park-optreden. 

LnL350_3.jpg

Lust en Last 350 jaar

Op 10 september, Nationale Monumentendag 2022,  is het 350-jarig  bestaan van Hofstede Lust & Last groots gevierd. Deze zonnige nazomerdag stond in het teken van erfgoed, cultuur, duurzaamheid en streekproducten. 

IMG_0670_edited_edited.jpg

Leonie Jansen & Carel Kraayenhof

Tijdens de eerste corona golf hebben we er alles aan gedaan om door te gaan met zaken die ons energie en positiviteit gaven. Het concert van Leonie en Carel deed dit met verve! Geweldige verhalen van deze twee bijzondere mooie mensen. Een prachtige stem in combinatie met de Bandaleon van Carel. Lees meer....

IMG_0337.JPG

Italiaanse sferen in Sommelsdijk

Hofstede Lust en Last organiseerde in samenwerking met che-fkok Nicola Farinella een Italiaanse avond. Ontvangst was er met een aperitief en live muziek. Het 4 gangen diner werd daarna, onder begeleiding van passende wijnen, geserveerd in de hoogstamboomgaard. Lees meer...

FLIP NOORMAN ZINGT COHEN affiche 2021-1_edited.jpg

Flip Noorman 

Op zaterdag 10 juli wisten Flip Noorman en Vera de Bie iedereen te betoveren. Flip met zijn prachtige  'Leonard Cohen' stem en Vera met haar (elektrische) viool. Prachtige mensen met prachtige verhalen. Lees meer....

Screenshot 2021-07-04 at 19.40.56.png

Ed Struijlaart

Tijdens de Kunstkijk, die elk jaar bij ons plaatsvindt, trad singer songwriter en radio Veronica DJ Ed Struijlaart op voor een uitverkochte zaal. Gewapend met alleen zijn gitaar en stem wist hij de zaal iedere keer weer in verroering te brengen

alderliefste_edited.jpg

Alderliefste

Gerard Alderliefste met band speelde de dakpannen van het dak op dee fantastisce Franse avond. Ondanks de regen die met bakken uit de hemel viel was dit optreden geweldig om mee te maken.

klik op de button hieronder en lees meer...

Cameretten finalisten

Finalisten Janneke de Bijl en Tobi Kooiman tradem beide een uur op met hun eerste solovoorstelling. Voor het eerst was er 'humor' in de zaal en hebben we geweten ook. Absurd, onnavolgbaar, oprecht en bovenal ontzettend geestig was deze, voor herhaling vatbare, avond.

DAVID VOS affiche kunstkijk 2022 (002).jpg

David Vos en Nettie Krul

David Vos en Nettie Krul namens ons mee in de wereld van Shaffy, Brel en Lennaerd Nijggh. 

bottom of page