top of page
DSCF3573.jpg

Te doen op
Lust & Last

Op onze Hofstede is veel te doen. Naast het recreatieve aanbod van chalets en paardenstallingen zijn er ook regelmatig culturele dagen, concerten, thema-diners en andere evenementen. In 2021 zijn wij gestart met de aanleg van een 5 ha groot voedselbos. Daarnaast zullen er in de loop van 2022 eco-cabins tussen de paarden worden geplaatst voor de verhuur.

DSCF3442.jpg

Chalets

In onze oude boomgaard, tussen de 50 jaar oude perenbomen, zijn ruime kavels waarop chalets staan. Deze chalets gaan zo veel mogelijk in de natuur op en kijken uit op de prachtige Sommeldijkse polder.  

Diamond Suite Bird view.JPG

Diamond Suites

Nieuw in 2023: Diamond suites in de Wei ! In het najaar van 2022 realiseerden wij 6 prachtige suites in de wei. Geniet van de rust en ruimte met uitzicht op de paarden en ons voedselbos in wording. 

DSCF3487_edited.jpg

Paardenstalling

Op Hofstede Lust en Last zijn meerdere paardenstallen aanwezig. Op het grote erf in de karakteristieke oude schuur bevinden zich  paardenboxen, evenals in de open stal bij hooiberg. Er zijn meerdere weiden rond de historische boerderij.

IMG_0670_edited_edited.jpg

Evenementen

Op Hofstede Lust en Last zijn -vooral tijdens voorjaar, zomer en herfst- diverse spraakmakende evenementen gepland. Bekende artiesten treden op, elk jaar is er kunstkijk en er zijn diverse andere evenementen. 

IMG_0331_edited.jpg

Locatieverhuur

De Hofstede is te huur voor feesten, bruiloften, en workshops. Er is een unieke vergaderruimte in de oude fruitschuur. En de locatie leent zich uitstekend voor allerhande bedrijfsuitjes. Bij goed weer kun je genieten in de heerlijke tuinen en hoogstamboomgaard. 

Screenshot 2021-07-04 at 20.12.08.png

Voedselbos

Op dit moment zijn wij bezig met de realisatie van een 5 hectare groot voedselbos. In het najaar van 2021 zullen we beginnen met het aanleggen van de windsingels van -deels- eetbare hagen. Daarna zal er gestart worden met het planten van de kruinlaag. We houden jullie op de hoogte van de voortgang!  

bottom of page