top of page

za 19 aug

|

Sommelsdijk

Leoni Jansen & Mike del Ferro

Twee rasmuzikanten die hun sporen wel hebben verdiend in de muziek en eindelijk hun vriendschap hebben omgezet in een prachtig theaterconcert.

Leoni Jansen & Mike del Ferro
Leoni Jansen & Mike del Ferro

Tijd en Locatie

19 aug 2023, 20:00

Sommelsdijk, Kokseweg 6, 3245 LA Sommelsdijk, Nederland

Over het evenement

Leoni en Mike. Twee ras muzikanten die hun sporen wel hebben verdiend in de muziek en eindelijk hun vriendschap hebben omgezet in een prachtig theaterconcert.

Hun wederzijdse liefde voor o.a. Joni Mitchel, Chick Corea, Randy Newman brengt hen tot dit bijzondere concert dat zweeft tussen jazz en pop. Door de ambiance van het poldertheater van Hofstede Lust & Last krijgt dit concert nog een extra dimensie.

Leoni was al eerder te gast in Sommelsdijk met een succesvol optreden. De wens om met Mike te spelen ligt er al heel lang. Door een druk buitenlands tourschema lukte dit niet eerder maar nu zijn ze samen te bewonderen in het Poldertheater!

Tickets

  • Leoni Jansen & Mike del Ferro

    Twee ras muzikanten die hun sporen wel hebben verdiend in de muziek en eindelijk hun vriendschap hebben omgezet in een prachtig theaterconcert. Hun wederzijdse liefde voor o.a. Joni Mitchel, Chick Corea, Randy Newman brengt hen tot dit bijzondere concert dat zweeft tussen jazz en pop. Door de ambiance van het poldertheater van Hofstede Lust & Last krijgt dit concert nog een extra dimensie.

    € 20,00
    +€ 0,50 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page