top of page

za 10 aug

|

Hofstede Lust en Last

Klapstoelcabaret

Neem je Klapstoel mee (of leen er een van ons) naar een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst op Lust en Last! Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond Klapstoelcabaret op Lust en Last.

Klapstoelcabaret
Klapstoelcabaret

Tijd en Locatie

10 aug 2024, 20:00 – 22:00

Hofstede Lust en Last , Kokseweg 6, 3245 LA Sommelsdijk, Nederland

Over het evenement

KLAPSTOELKABARET - Een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst

Intieme en komische optredens in de buitenlucht (...en bij slecht weer gaan we naar binnen). 

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond Klapstoelcabaret. Met het pop-up podium brengen we het festivalgevoel naar u toe met een intieme voorstelling in de buitenlucht. U ziet optredens van Kiki Schippers en Tim Kroezen, twee cabarettalenten die beide bekroond zijn met prijzen. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier op het podium of ontdek de artiesten van de toekomst!

Kiki Schippers wordt geroemd om haar ontwapende liedjes, gouden strot en originele teksten. Afgelopen jaar stond ze met een wervelende bandshow (vier sterren in de Volkskrant en het Parool) in het theater. Ze is bekend van Spijkers met Koppen en andere scherpe satirische bijdrages in de media, schreef columns voor de Mezza, werd bijna de Slimste Mens, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Er spoelen mensen aan en werd maar liefst vijf keer genomineerd voor het beste theaterlied. NRC schreef: “De beste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen” en volgens het Parool zijn “de vocale registers die Kiki Schippers opentrekt indrukwekkend”.

Tim Kroezen is een echte bèta liefhebber. Hij haalde een Bachelor Life Science en een MSc Energy Science, werkte in Supply Chain en werd daarna Consultant en is nu Comedian. En met succes. In 2022 won Tim de juryprijs van Groninger Studenten Cabaret Festival, deed hij mee aan het BNN Vara programma Ik Ga Stuk, won hij verschillende prijzen bij de Comedy Talent Award, het GriffioenDeStoep Cabaret Festival en het Leeuwarder Cabaret Festival. In 2024 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. “Tim is een slimme denker, die je geregeld op het verkeerde been zet”, aldus de jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival. "Tims grappen zijn slim, origineel, leuk en doorspekt met zelfspot. Het is een zoektocht naar zijn identiteit, met humor als copingmechanisme" aldus cabaret.nl.

Tickets

  • Klapstoepcabaret 10 augustus

    Dit ticket bevat toegang tot het open-lucht klapstoelcabaret inclusief een kopje koffie of thee. Neem je klapstoel mee!

    € 22,50

Totaal

€ 0,00

Share This Event

bottom of page